Var rädd om din telefon

Nu börjar priserna att vara relativt höga på våra mobiltelefoner så det gäller vara rädd om din telefon. Dock så väljer många att byta då det kommer en ny modell. Men om du skyddat och tagit väl hand om din mobil så kommer andrahandsvärdet att vara mycket högre än om den är skadad och väldigt sliten.

Skydda din telefon

Det första man bör köpa sig när man exempelvis köpt sig en ny Samsungtelefon är ett skalskydd, detta kan rädda din telefon från onödiga stötar och rädda din telefon om du skulle råka tappa den. Skalen finns i massor med olika varianter till alla modeller som Samsung tillverkat och du hittar dessa lätt online i någon webbutik. Det går naturligtvis att ha olika varianter om man vill förändra utseendet på sin telefon. De finns i enkla varianter till mer avancerade skalskydd som fodral med olika typer av förvaring av kontokort och liknande. Har du ett arbete där riskerna för stötar är stor för din telefon så ska du absolut skaffat dig ett kraftigare skalskydd.

Skapa back-up

Förvånansvärt få gör regelbunden back-up på sina telefoner. Det kanske blir gjort först efter något har hänt så man tappat ett helt bildbibliotek och alla sina kontakter. Idag så har de flesta tillverkare av telefoner något sätt att göra back-up på de enheter som man har. Även om det inte skulle hända något med din telefon så är det till en stor fördel den dagen du väljer att skaffa en ny och kan läsa tillbaka din gamla telefon till den nya. Du får då tillgång till alla dina bilder och appar som installerats tidigare. Plus att dina kontakter ligger där de ska och det blir enklare att komma igång med mobilen.