Olika mobilskal

Det finns flera olika typer av mobilskal och det kan vara riktigt svårt att veta vilken man ska välja till just sin telefon. Idag går vi igenom lite tips inför detta.

Skydda din mobil

Har du köpt en ny telefon kan det vara bra att ha kvar skyddsplasten som följer med skärmen fram för att undvika repor. När den börjar vara utsliten kan du köpa en ny sådan. Det som blivit allt vanligare är så kallade plånboksfodral där också har fack för några kreditkort.

Det som även är bra med detta skal är att det är ett skydd även för skärmen som är bra ifall du tappar telefon mot hårda ytor. Detta är väldigt praktiskt då du bara behöver hålla reda på en sak när du ska iväg. Vill du ha en separat plånbok kan du köpa ett vanligt skal. Tips på skal med många olika motiv hittar du på Giftoyo. Kika gärna in deras produkter här.

Bättre grepp

Ett skal skyddar inte bara telefonen, du får ofta bättre grepp med handen runt din telefon. Många mobiltelefoner har glatta ytor och gör att man lätt kan tappa dem. Välj gärna ett skal med lite gummerad känsla och se till att det täcker kanterna på ett bra sätt om du vill skydda din telefon på ett bra sätt.

Utseende

Att välja utseende och motiv är kanske inte det lättaste. Om du är ute efter kvalitet och att det ska hålla länge är kanske ett brunt eller svar fodral i läder mest passande. Vill du ofta kunna byta ut dina skal? Satsa då på ett med ett roligt motiv på låt säga ditt favorit fotbollslag eller seriefigur. Detta kan även vara roliga presenter. Sammanfattningsvis är det endel att tänka på när du ska köpa ett skal, och tänk på att det måste passa just din telefonmodell. Lycka till!