Praktiska mobiltillbehör

Mobiltillbehör är en väldigt stor marknad idag. Butikerna är fulla av allt från rent dekorativa saker till sådant som förbättrar upplevelsen av att använda mobilen. Här tänkte vi specifikt rikta blicken mot de praktiska tillbehören som på ett eller annat sätt gör ens mobilupplevelse bättre.

Ett par bättre hörlurar

När man köper en ny mobil får man i regel med ett headset. Men man kan hitta så mycket bättre än det. Och vare sig man föredrar ett trådlöst in-ear headset eller ett par stora och bekväma over-ear har man flera modeller att välja mellan. Det är också praktiskt att ha mer än en variant för att kunna anpassa det efter situationen.

Ett par bluetooth högtalare

Brukar man ofta använda mobilen för att spela musik hemma för fler än bara sig själv, eller om man inte vill gå omkring med hörlurarna hela tiden är ett par högtalare den mest självklara lösningen. Och med ett par bluetooth högtalare kopplar mobilen automatiskt upp sig till dem när man kommer hem.

Pop-socket mobilgrepp

Alla har vi tappat greppet om mobilen och skickat den på en snabb resa ned på golvet. Somliga av oss har även fått sprickor på skärmen eller värre av en sådan händelse. Men ett populärt tillbehör kan lösa detta väldigt enkelt med ett litet grepp som går dra ut och kollapsa när som helst. När det är utdraget får man mycket bättre grepp om mobilen, och det kan även användas som ett stöd för att ställa upp mobilen. Då kan man till exempel titta på video även när man har händerna fulla.