Viktigt att ladda sin telefon

I och med vi använder våra smarta telefoner så flitigt så är det viktigt att ladda sin telefon regelbundet. Beroende på hur mycket som den används så kanske det finns anledning att skaffa sig en extra powerbank som gör att man kan fylla på om behovet av ström uppstår.

Skaffa dig fler eller ny laddare

Det kan finnas fördelar att skaffa sig fler laddare än bara en. Det finns alltid en risk att man förlägger sin laddare någonstans. Köp några stycken som du kan ha i din resväska, handväska eller annat som du bär med dig. Lägg en extra laddare på din arbetsplats så kan du ladda din telefon om så skulle behövas. Det kan även vara andra som behöver låna en laddare som passar. Skriv ditt namn på laddaren så de vet vem som de lånade av så du får tillbaka den efter den som lånat den har laddat sin telefon klart.

Få batteriet att räcka längre

Det bästa du kan göra för att spara batteri är att inte använda din telefon för mycket. För varje gång du plockar upp din telefon och kolla Facebook eller något annat så drar det ström. Batterier åldras och kommer förr eller senare att sluta fungera. Förmodligen så byter du ut din telefon innan detta händer. Men för att få batteriet att räcka längre så finns det knep som man kan ta till. En sak kan vara att inte ladda batteriet till 100% utan sluta ladda typ vid 80 – 90%. Har du tillgång till laddning via eluttag eller powerbank så kan du ladda din telefon oftare.