Spela poker i mobilen

Med tanke på allt man kan göra med sin smartphone idag är det nog knappast förvånande för någon att man även kan spela poker i den.Smartphone Gambling - Poker Aces. Online gamblingAtt spela poker online hade funnits redan innan smartphones dök upp på marknaden men då var man ju naturligtvis tvungen att använda sig av en dator. Inte för att detta var något problem, men som alltid när ny teknologi förenklar något kan man inte hjälpa att tänka på hur mycket mer komplicerat något var tidigare.

Praktiskt taget alla pokerrum har även en mobilapp idag, har de inte det går de miste om en stor del av marknaden. Av denna anledning är det alltid bra att kolla om en sajt har en mobilapp eller inte, har de inte det kommer de troligtvis inte ha lika många spelare heller, och när en sajt tappar spelare kommer detta även påverka ens egen upplevelse tids nog.

Är man van att spela på en laptop eller stationär dator kommer man visserligen behöva vänja sig vid ett nytt gränssnitt, det är ju trots allt en ganska stor skillnad mellan storlekarna på skärmarna då man jämför till och med en laptop med en smartphone. Med så mycket mindre utrymme kommer inte allt få plats och en del saker kommer att skalas ned medan andra tas bort helt och hållet. Men så länge man fokuserar på själva spelupplevelsen och inte grafiken blir man sällan missnöjd, en bra mobilapp är många gånger en stor sak för ett pokerrum idag.Sedan är det ju mer upp till en själv att se till att man har en konstant och tillräckligt bra uppkoppling så man inte blir tvingad att post and fold bara för att man tappade uppkopplingen en kort stund.