Köptips – smartphone

Förr eller senare, vare sig man vill eller inte, kommer man att behöva köpa sig en ny mobiltelefon alltså med andra ord en smartphone. Av den anledningen kommer här några tips på saker som kan vara bra att ha i åtanke när man skall köpa sig en smartphone.

Iphone eller Android?

Det här är givetvis en smaksak och har egentligen inte så stor betydelse. En sak som dock kan vara bra att tänka på är att det inte går att sätta i något externt minneskort i en Iphone, vilket det gör i de flesta Android-telefoner.

Skärmstorlek

En sak som också kan vara bra att tänka över när man köper en smartphone är vilken skärmstorlek man vill ha. Fördelen med en stor skärm är givetvis att man ser bra, dock så kan en stor telefon vara lite otymplig och svår att bära med sig och kanske framför allt stoppa ner i fickan.

Kamera

Tar man mycket bilder med sin mobil och även vill att de skall bli bra kan det faktiskt vara värt att lägga några extra kronor på en smartphone med bra kamera. Vissa mobiler är till och med utrustade med riktiga kameraobjektiv,, dock blir ju då priset förstås aningen högre.