Tillbehör till smartphones

När man som de allra flesta idag gjort, för första gången skaffar en smartphone så öppnas en helt ny värld av möjligheter med portabilitet. Du har möjligheten att ständigt vara anträffbar, både på internet, messengers, telefon och mail. Möjligheterna är närmast oändliga. Här ska du få lite generella tips samt bra tillbehör.Det första du bör göra när du skaffat en smartphone är hör och häpna att göra den fulare. Det är faktiskt inget skämt, men de flesta har en ganska snygg design, och blir med tipset – ett skyddsskal – visuellt ganska mycket taffligare. Dessutom är det bra att skaffa sig ett skärmskydd då det är ganska lätt att skärmen repas.Efter detta inledande tips så levererar vi här några kortare recensioner på produkter som vi testat.

Hörlursadapter med mikrofon

Har du också upplevt det där oerhört irriterande problemet att hörlurarna ständigt och jämt ramlar ur dina öron när du är ute på språng? Tänkte väl det, för det är något de allra flesta känner igen sig i. Men istället för att skaffa hörlurar med jättelånga, trassliga sladdar, och som dessutom brukar ha dåligt ljud, så har vi här testat en bra produkt som faktiskt löser problemet åtminstone delvis. Det fungerar helt enkelt som en förlängning av hörlurarna, där du stoppar in kontakten i adaptern istället för direkt till telefonen. På just denna adapter som är till för iPhone finns dessutom en mikrofon, så att hörlurarna således fortfarande fungerar som handsfree. Sladden kan du klämma fast med den lilla medföljande klämman, så att du får lämplig längd på hörlurssladdarna. Produkten hittar du hos Kabelbutiken och priset ligger på 129 kronor.

HDMI-adapter till iPad och iPhone

Detta är en riktigt bra produkt. Anslut bara din HDMI-kabel till denna adapter och plugga in dockkontakten i din iPad eller iPhone och du kan titta på ditt innehåll på din tv eller externa skärm. En mycket smidig lösning, och har du till exempel filmer och musik på din enhet så kommer du aldrig att behöva en DVD- eller Blu-Ray-spelare igen. Även denna finurliga pryl kommer från Kabelbutiken och går lös på 349 kronor.