Köp rätt bland alla iPhone 7-tillbehör

Har du nyss köpt en iPhone 7? Då kliar det säkert i fingrarna på dig att köpa till allehanda tillbehör för att få ut så mycket som möjligt av din nya pryl. Men vad behöver du och vad är viktigast att budgetera för?

Anna Hoychuk / Shutterstock.com

Anna Hoychuk / Shutterstock.com

Här kommer en kort lista med förslag:

  • Ett snyggt skal – eller flera. Du har betalat dyra pengar för en telefon som du kommer ta med dig överallt och som därför kommer utsättas för en hel del slitage. Därför bör du också skydda din telefon, för att öka dess livslängd och undvika kostnader för reparationer av spruckna displayer och dylikt. Gillar du att ta med telefonen på riktigt tuffa äventyr ska du investera i vattentäta och stöttåliga skal.
  • En extra laddare. Det kan vara bra att ha en hemma och en på jobbet så att du aldrig behöver oroa dig för att du ska stå där med dött batteri om du glömt ladda telefonen. En extra laddare till sommarstugan kan också vara bra.
  • En Lightning-kabel. iPhone 7 har bara en anslutning och det är inte en standardanslutning. Behöver du kunna ansluta den till USB-portar på din dator eller surfplatta måste du alltså ha en Lightning-till-USB-kabel.
  • Airpods. iPhone 7 saknar hörlursjack vilket innebär att du inte kommer att kunna använda dina gamla hörlurar längre. Istället hänvisas du till Bluetooth-lurar eller sådana med Lightning-kontakt. Airpods är Apples specialframtagna trådlösa lurar som enligt ryktet ska fungera väldigt bra. Det kan dessutom vara skönt att slippa en sladd mot halsen när du ska ut på en löptur, till exempel.

Med dessa fyra tillbehör har du allt du behöver för att kunna använda din nya telefon på ett effektivt sätt.